Факт е, че господин Гешев е абсолютно компрометиран даже на ниво

...
Факт е, че господин Гешев е абсолютно компрометиран даже на ниво
Коментари Харесай

Петков: Вече няма наши и ваши. Старите времена вече не съществуват |

" Факт е, че господин Гешев е абсолютно злепоставен дори на равнище Европейски съюз. Факт е, че последните дейности бяха ясно отразени, само че имаше разлика - една и съща информация влезе в прокуратурата и в Европейската прокуратура. "

Това съобщи по адрес на основния прокурор Иван Гешев министър-председателят Кирил Петков, който участва на представянето на годишния доклад на Министерството на вътрешните работи в Главна дирекция " Национална полиция ". 

Според него прокуратурата не работи, само че има разлика сред прокурорите и метода, по който се ръководи прокуратурата: " Вярвам, че има почтени прокурори, смели. Вече е мъчно да има скрито-покрито и дезинформация. Времената се трансформират ". 

Той поздрави управлението на Министерство на вътрешните работи, че е " на страната на народа ". По думите му в този момент сме във времена на смяна и би трябвало да изберем къде да застанем - от страната на закона и на народа или от страната на статуквото, корупцията и недосегаемите.

" Убедих се, че МВР е институцията, която е на страната на народа и закона. Имахме почтени избори. Ако имаше пазаруване на гласове и локалните дерибеи продължаваха да управляват гласовете, нямаше да сме тук. Дори опозицията не може да каже нищо по този мотив ", добави Петков. 

Той твърди, че законността се връща в България и че никой не е над закона: " Вече няма наши и ваши. Има закон, който би трябвало да се съблюдава и който си мисли, че сме в старите времена - те към този момент не съществуват. Не ни е боязън нито от хората в подземния свят, които имаха връзки с предходната власт, нито от самите хора, които бяха част от корупционния модел в предходната власт ". 

Петков разяснява и пунктовете за бежанци, като дефинира протичащото се на границата ни като " впечатляващо ":

" Това беше доста бърза организация. Едновременно с това трябваше да проверим и какво е продоволственото положение на страната. И това би трябвало да се означи като добре свършена работа ".  

Министър-председателят предизвести, че смяната е дълъг развой и че България ще може да се промени, в случай че всеки поеме отговорността си.

" Законността е на дневен ред. Поздравявам ви за днешния доклад. Ще продължим да работим дружно, с цел да стане страната ни знак за правда, с цел да не сме най-корумпираните, а страната, която най-бързо е съумяла да почисти корупцията, тъй като към този момент не може да се търпи ", обърна се към аудиторията в Министерство на вътрешните работи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР